Spring naar inhoud

Deel dit artikel

 
21-02-2022 4 min. Leestijd

Testimonial: Rubber Design ontwikkelt testbank met steun van het fonds

Rubber Design ontving in 2020 subsidie van het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden. Jaco van Sliedregt, Rubber Design: "Rubber Design heeft mede door een bijdrage vanuit het MKB Katalysatorfonds (nu MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem) en samenwerking met TNO en DMO een hoog frequent dynamische testbank ontwikkeld, waarmee de dynamische stijfheid van trillingsdempers in axiale en radiale richting tot 5kHz gemeten kan worden." 

Rubber design


MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden heeft een werkbezoek gebracht aan Rubber Design om de vorderingen van dit project te bekijken. 

INNOVATIES VERSNELLEN IN DE DRECHTSTEDEN 

Het MKB-katalysatorfonds, onderdeel van Smart Delta Drechtsteden, wil innovaties versnellen en een nieuwe dynamiek creëren in de regio. Daarvoor is meer nodig dan alleen geld. Het fonds wil dan ook nadrukkelijk nieuwe verbindingen tot stand brengen. Naast cofinanciering, biedt het daarvoor toegang tot relevante netwerken en faciliteiten in de regio. Bedrijven met innovatieve ideeën in de (maritieme) maakindustrie in de Drechtsteden kunnen een beroep doen op dit fonds. Een team van toonaangevende bedrijven uit de regio Drechtsteden die o.a. opereren in de maritieme, industriële en financiële sector en de Drechtsteden-gemeenten zijn de drijvende kracht achter het fonds. De Duurzaamheidsfabriek, Maritime Delta en InnovationQuarter zijn daarbij belangrijke partners. 

Rubber Design ontving in 2020 subsidie van het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden. Jaco van Sliedregt van Rubber Design vertelt wat zij met de subsidie hebben gedaan.

Over Smart Delta Drechtsteden


Binnen Smart Delta Drechtsteden werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven slim samen aan een toekomstbestendige regio Drechtsteden. Innovatie, een goed vestigingsklimaat en goed opgeleide mensen zijn daarbij belangrijk. Op het gebied van innovatie zijn ondersteunende initiatieven als de Duurzaamheidsfabriek, de Maakfabriek en de MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem (voorheen MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden) in het leven geroepen om de innovatiekracht van de regio te vergroten en te versterken. 


LEES MEER OVER HET THEMA

Smart shipping

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Smart Delta Drechtsteden zit in de lift en gaat verder: handen uit de mouwen, nuchter doorgaan en bouwen. Bouwen aan de energietransitie, slimme technologie, toegepaste innovatie, hoger onderwijs en een goede bereikbaarheid van de regio. Zo gaan we slim samen vooruit. Ontvang per e-mail de maandelijkse nieuwsbrief met tips, nieuws en fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel deze pagina