Spring naar inhoud

MKB Katalysatorfonds

Testimonial: Rubber Design ontwikkelt testbank met steun van het fonds

Rubber Design ontving in 2020 subsidie van het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden. Jaco van Sliedregt, Rubber Design: "Rubber Design heeft mede door een bijdrage vanuit het MKB Katalysatorfonds en samenwerking met TNO en DMO een hoog frequent dynamische testbank ontwikkeld, waarmee de dynamische stijfheid van trillingsdempers in axiale en radiale richting tot 5kHz gemeten kan worden."


Testimonial Rubber Design MKB-Katalysatorfonds

Binnenkort brengt het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden een werkbezoek aan Rubber Design om de vorderingen van dit project te bekijken.


Innovaties versnellen in de Drechtsteden

​​​​​​​Het MKB-katalysatorfonds, onderdeel van Smart Delta Drechtsteden, wil innovaties versnellen en een nieuwe dynamiek creëren in de regio. Daarvoor is meer nodig dan alleen geld. Het fonds wil dan ook nadrukkelijk nieuwe verbindingen tot stand brengen. Naast cofinanciering, biedt het daarvoor toegang tot relevante netwerken en faciliteiten in de regio. Bedrijven met innovatieve ideeën in de (maritieme) maakindustrie in de Drechtsteden kunnen een beroep doen op dit fonds. Een team van toonaangevende bedrijven uit de regio Drechtsteden die o.a. opereren in de maritieme, industriële en financiële sector en de Drechtsteden-gemeenten zijn de drijvende kracht achter het fonds. De Duurzaamheidsfabriek, Maritime Delta en InnovationQuarter zijn daarbij belangrijke partners.


Over Smart Delta Drechtsteden

Binnen Smart Delta Drechtsteden werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven slim samen aan een toekomstbestendige regio voor de ongeveer 300.000 mensen die in de Drechtsteden wonen. Innovatie, een goed vestigingsklimaat en goed opgeleide mensen zijn daarbij belangrijk. De sectoren van nu en straks hebben mensen nodig die niet alleen goed zijn opgeleid, maar ook op veranderingen kunnen inspelen. Smart Delta Drechtsteden doet er alles aan om deze mensen op te leiden en aan het juiste bedrijf te verbinden. Op het gebied van innovatie zijn ondersteunende initiatieven als de Duurzaamheidsfabriek, de Maakfabriek en het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden in het leven geroepen om de innovatiekracht van de regio te vergroten en te versterken. Binnen Smart Delta Drechtsteden is dat met name binnen de maritieme sector, de (technologische) maakindustrie en de sector zorg en welzijn. Meer woningen en aantrekkelijke recreatiegebieden zorgen hierbij voor aantrekkelijke leefomgeving voor werknemers, studenten en inwoners. 


Kijk op  www.smartdeltadrechtsteden.nl voor meer informatie!


Innovatief idee? Neem contact op!

Het MKB-katalysatorfonds nodigt nog steeds innovatieve ondernemers uit om zich te melden voor een subsidieaanvraag. Dit kan via de website!


--

Meer weten over Rubber Design? Kijk op hun website: www.rubberdesign.nl

Rubber Design ontving in 2020 subsidie van het MKB-Katalysatorfonds. Jaco Sliedregt, Ribber Design: "Rubber Design heeft mede door een bijdrage vanuit het MKB-Katalysatorfonds en samenwerking met TNO en DMO een hoog frequent dynamische testbank ontwikkeld, waarmee de dynamische stijfheid van trillingsdempers in axiale en radiale richting tot 5kHz gemeten kan worden."