Spring naar inhoud

MKB Katalysatorfonds

Jaarverslag MKB-Katalysatorfonds 2022

In het jaarverslag 2022 van het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden lees je alles over ontwikkelingen, feiten en cijfers van afgelopen jaar.  Ook is hierin een overzicht te vinden van alle projecten die in de afgelopen jaren subsidie hebben ontvangen uit het fonds!Het volledig jaarverslag lezen?

 Dat kan via onderstaande link, waarmee je toegang hebt tot een interactief PDF bestand, en zo eenvoudig door het jaarverslag gaat!

PDF-bestandJaarverslag 2022Innovaties versnellen in de Drechtsteden

​​​​​​​Het MKB-katalysatorfonds, onderdeel van Smart Delta Drechtsteden, wil innovaties versnellen en een nieuwe dynamiek creëren in de regio. Daarvoor is meer nodig dan alleen geld. Het fonds wil dan ook nadrukkelijk nieuwe verbindingen tot stand brengen. Naast cofinanciering, biedt het daarvoor toegang tot relevante netwerken en faciliteiten in de regio. Bedrijven met innovatieve ideeën in de (maritieme) maakindustrie in de Drechtsteden kunnen een beroep doen op dit fonds. Een team van toonaangevende bedrijven uit de regio Drechtsteden die o.a. opereren in de maritieme, industriële en financiële sector en de Drechtsteden-gemeenten zijn de drijvende kracht achter het fonds. De Duurzaamheidsfabriek, Maritime Delta en InnovationQuarter zijn daarbij belangrijke partners.

Over Smart Delta Drechtsteden

Binnen Smart Delta Drechtsteden werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven slim samen aan een toekomstbestendige regio voor de ongeveer 300.000 mensen die in de Drechtsteden wonen. Innovatie, een goed vestigingsklimaat en goed opgeleide mensen zijn daarbij belangrijk. De sectoren van nu en straks hebben mensen nodig die niet alleen goed zijn opgeleid, maar ook op veranderingen kunnen inspelen. Smart Delta Drechtsteden doet er alles aan om deze mensen op te leiden en aan het juiste bedrijf te verbinden. Op het gebied van innovatie zijn ondersteunende initiatieven als de Duurzaamheidsfabriek, de Maakfabriek en het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden in het leven geroepen om de innovatiekracht van de regio te vergroten en te versterken. Binnen Smart Delta Drechtsteden is dat met name binnen de maritieme sector, de (technologische) maakindustrie en de sector zorg en welzijn. Meer woningen en aantrekkelijke recreatiegebieden zorgen hierbij voor aantrekkelijke leefomgeving voor werknemers, studenten en inwoners. 

Innovatief idee? Neem contact op!

Kijk hier voor meer informatie en doe meteen eenvoudig online een aanvraag!

In het jaarverslag van 2022 lees je alles over ontwikkelingen van afgelopen jaar. Ook is hierin een overzicht te vinden van alle projecten die in de afgelopen jaren subsidie hebben ontvangen uit het fonds. In een korte animatievideo tonen we jou de highlights uit het jaarverslag van afgelopen jaar!