Spring naar inhoud

MKB Katalysatorfonds

Investeren in innovatiekracht - Aflevering 1 Delta Technologie

De Drechtsteden investeren in innovatiekracht. Bedrijven ondersteunen die hun innovatieve ideeën of innovatie verder willen helpen met behulp van subsidie, ondersteuning en netwerk is daarbij van essentieel belang. In een videoreeks laat het MKB-Katalysatorfonds zien hoe de regio, mede dankzij het MKB-Katalysatorfonds, een boost geeft aan innovatie. In de eerste aflevering gaat het over het thema Delta Technologie. NETICS en Royal IHC vertellen over hun innovatieve baggerpers die zij, onder andere met steun van het fonds, ontwikkelen.
Innovaties versnellen

​​​​​​​Het MKB-katalysatorfonds wil innovaties versnellen en een nieuwe dynamiek creëren in de regio. Daarvoor is meer nodig dan alleen geld. Het fonds wil dan ook nadrukkelijk nieuwe verbindingen tot stand brengen. Naast cofinanciering, biedt het daarvoor toegang tot relevante netwerken en faciliteiten in de regio. Bedrijven met innovatieve ideeën in de (maritieme) maakindustrie in de Drechtsteden kunnen een beroep doen op dit fonds. Een team van toonaangevende bedrijven uit de regio Drechtsteden die o.a. opereren in de maritieme, industriële en financiële sector en de Drechtsteden-gemeenten zijn de drijvende kracht achter het fonds. De Duurzaamheidsfabriek, Maritime Delta en InnovationQuarter zijn daarbij belangrijke partners.

 

Innovatief idee? Neem contact op!

Kijk hier voor meer informatie en doe meteen eenvoudig online een aanvraag!

De Drechtsteden investeren in innovatiekracht. Bedrijven ondersteunen die hun innovatieve ideeën of innovatie verder willen helpen met behulp van subsidie, ondersteuning en netwerk is daarbij van essentieel belang. In een videoreeks laat het MKB-Katalysatorfonds zien hoe de regio, mede dankzij het MKB-Katalysatorfonds, een boost geeft aan innovatie. In de eerste aflevering gaat het over het thema Delta Technologie. NETICS en Royal IHC vertellen over hun innovatieve baggers die zij, onder andere met steun van het fonds, ontwikkelen.