Het MKB-katalysatorfonds bestaat 1 jaar. Een jaar waarin al elf projecten uit de Drechtsteden een bijdrage hebben ontvangen voor hun innovatieve plannen. Er is € 213.500,- euro aan bijdragen verstrekt, met een investering door het bedrijfsleven zelf van bijna € 600.000! Een prachtige impuls in de regionale economie en een bevestiging dat de Drechtsteden met recht ‘Maritieme topregio’ zijn.

Op dat succes willen we graag terugblikken en meteen ook doorpakken. Samen met ondernemers uit de regio. Anouk van Eekelen, binnen het Drechtstedenbestuur verantwoordelijk voor het MKB-katalysatorfonds, nodigt u daarom uit voor een netwerkborrel op 10 april 17.00-19.00 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Rond de projecten die inmiddels van start zijn gegaan met een bijdrage van het fonds, is een waardevol netwerk aan het ontstaan, gekoppeld aan de Duurzaamheidsfabriek als hotspot voor toegepaste innovatie. We willen u hier graag meer over vertellen en ook laten zien, zodat u zicht krijgt op de kansen voor úw business.

Ondernemers die succesvol een aanvraag hebben gedaan bij het fonds, nemen u mee in hun ervaringen en de fondsmanager van Innovation Quarter vertelt over het scala aan financieringsmogelijkheden voor uw innovatieve ambities.

PROGRAMMA

16:30     Inloop
17:00    Welkomstwoord – Anouk van Eekelen
17:10     Mogelijkheden MKB-katalysatorfonds voor u – Niels Wepster
17:30     Financieringsmogelijkheden voor het MKB – Innovation Quarter
17:40     De ondernemers aan het woord over hun projecten
18:00    Bezoek projecten duurzaamheidsfabriek
18:30     Netwerkborrel

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar m.hulsebosch@dordrecht.nl.
Kent u andere ondernemers uit de regio voor wie deze netwerkbijeenkomst mogelijk interessant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust naar hen door!